Köanmälan

Köanmälan till Tallbacken görs hos Sollentuna kommun

Montessoriförskolan Tallbacken ingår i Sollentuna kommuns kösystem och vi följer kommunens köregler. Du anmäler ditt barn till kön på Sollentuna kommuns hemsida. Om barnet inte får plats med en gång kan man välja att stå kvar i kön eftersom vi även tar in lite äldre barn (från tre år) till de stora avdelningarna. 

Vi har varit på flera förskolor och har nu landat på Tallbacken, det är outstanding bäst. Montessori med personal som trivs och skapar lugn. Tydliga rutiner i allt från lämning till hämtning. Fin gård och utflykter. Mycket fokus på vardagsnära kunskap. Nina, mamma till Axel


Vi är stolta över att Tallbackens föräldrar återkommande rekommenderar förskolan enligt Sollentuna kommuns årliga utvärdering. Vi är också glada att många föräldrar till barn som går eller gått här ofta rekommenderar oss på olika sociala media. Om du vill veta mer om förskolan är du varmt välkommen på öppet hus på Tallbacken som vi arrangerar varje vår och höst. Följ oss gärna på Instagram eller Facebook för att hålla dig uppdaterad om aktuella datum och få en inblick i vår verksamhet!

Har du frågor om köanmälan? För generella frågor kontaktar du Sollentuna kommun. För frågor som rör Montessoriförskolan Tallbacken är du välkommen att kontakta oss.

Tallbacken är en fantastisk förskola. Det vi uppskattar speciellt är den familjära miljön, bra pedagogik där barnen tidigt lär sig att klara sig själva, låg personalomsättning och jättefin personal! Elin, mamma till August